Dakluik glas

 

Dakluik Glas voor dakterras toegang

Overweegt u een dakterras aan te leggen? Met een dakterras creëert u rust en ruimte, uw eigen oase in de stad. De meest comfortabele en duurzame toegang tot uw dakterras verwezenlijkt u via een vaste trap naar een dakluik.

Een stijlvol glazen dakluik maakt uw luxueuze dakterras helemaal compleet.  Naast de esthetische en gebruiksvriendelijke voordelen zorgt een dakluik met glas voor extra daglichttoetreding in uw woning. Tevens behoudt u met het volledig geïsoleerde TopLight dakluik een optimaal binnenklimaat.

Zoekt u meer informatie over het gehele traject van de aanleg van uw dakterras? We hebben alle stappen helder uitgelegd voor u op deze pagina. Bent u op zoek bent naar een aannemer die voor u een beglaasd dakluik kan plaatsen? Staka beschikt over een uitgebreid netwerk van specialisten op het gebied van de aanleg van dakterrassen.

Ultiem wooncomfort met beglaasd dakluik

Dakluik met glas voor dakterras

Stap met een geweldig gevoel naar buiten. TopLight dakluiken zijn voorzien van elektrische bediening voor ultiem bedieningsgemak. Tevens biedt het de mogelijkheid voor ventilatie en aansluiting op een centrale aansturing.
Het dakluik glas van de Staka Premium dakluiken is gemaakt van UltraGlass. Een drielaagse ruit met ongeëvenaarde technische eigenschappen:

  • ● Zonwerend
  • ● Lichtdoorlatend
  • ● Geluidswerend
  • ● Doorvalveilig

Het UltraGlass dakluik glas verzekert u van het hoogste niveau van isolatie. Warmte kan zich niet opbouwen onder het dakluik. Verder blijft door de geluidsisolatie van 43 dBA het omgevingsgeluid netjes buiten. Zelfs bij storm hoort u de regen nauwelijks tikken.

Direct offerte

Dakluik glas – Premium design

Een TopLight glazen dakluik kent uitstekende prestaties op het gebied van isolatie, duurzaamheid en wooncomfort. De esthetische kwaliteit blijft daar niet bij achter. Door de volgende slimme ontwerpkeuzes is een superieur dakluik ontwikkeld:

  • ● Verborgen frame
  • ● Verborgen elektromotoren
  • ● Vuilafstotende coating

Wanneer u vanuit uw woning naar boven kijkt naar het dakluik ziet u enkel het dakluik glas. De elektromotoren en het kozijn van het dakluik glas blijven volledig uit het zicht. Hierdoor past een beglaasd dakluik van Staka uitstekend bij uw zorgvuldig ingerichte woning.

Dakluik glas onderhoudsvrij

Het Staka dakluik met glas vergt minimale onderhoud. Het dakluik glas is onder een hoek van vijf graden geplaatst. Verder is het kozijn geproduceerd uit hoogwaardig RVS en voorzien van een professionele vuilafstotende coating. Geniet decennia lang zorgeloos van uw daktoegang.

Met Staka kiest u voor betrouwbare partner. Sinds 2008 voorziet Staka dakterrassen door heel Europa van hoogwaardige dakluiken. In de overtuiging dat bedrijven en particulieren steeds meer waarde hechten aan leefklimaat en esthetiek. Staka onderscheidt zich door de combinatie van een hoge productkwaliteit en een uitstekend serviceniveau.

Ontvang direct online een offerte of bel ons nu op +31(0)162-763763 – Onze professionals helpen u graag verder.

Direct offerte