Dakluik dakterras binnenstad Amsterdam

Het TopLight dakluik met glas beschikt over een unieke glassamenstelling waardoor je naast daglichtinval ook veel comfort ervaart door de hoge isolatiewaarde, geluids- en zonwerendheid.

Dakluik dakterras


Comfortabele toegang en daglicht in de woning

Denk je na over de aanleg van een dakterras? Alleen al het idee van een stukje buitenruimte op je eigen dak geeft je een goed gevoel! Voor de aanleg van een dakterras denk je natuurlijk na over verschillende onderwerpen: Hoe deel je het dakterras in? Welke materialen gebruik je? Hoe en met welke accessoires en meubelen wil je je dakterras inrichten? Bekijk deze pagina voor meer ideeën en inspiratie.

Daarnaast – en niet geheel onbelangrijk – is het goed om na te denken hoe je toegang krijgt tot je dakterras. Een dakluik dakterras biedt hiervoor een mooie oplossing zoals je ook kunt zien bij dit project in Amsterdam van Halina Reijn.

Ruime toegang met dakluik dakterras

Afhankelijk van de beschikbare ruimte kies je voor een dakluik dakterras met binnenafmeting 3000×1000 mm of 2000×1000 mm. Het spreekt voor zich maar het TopLight dakluik 3000×1000 mm geeft je meer ruimte en comfort bij de toegang naar je dakterras. Bij dit dakluik is het bijvoorbeeld goed mogelijk om een verdiepingstrap met een normale hellingshoek toe te passen zoals je kunt zien in dit project.

Een verdiepingstrap met een normale hellingshoek loopt prettig en geeft je een comfortabele toegang tot je dakterras. Heb je te weinig ruimte hebt voor een ‘normale’ verdiepingstrap? Kies dan een dakterras dakluik 2000×1000 mm en een trap met een boven- en onderkwart. Hiermee creëer je een ruimtebesparende oplossing om een hoogte te overbruggen.

Een trap met boven- en onderkwart is overigens ook prima toe te passen bij een dakluik 3000×1000 mm. We raden je aan om een trappenleverancier te raadplegen zodat deze een trap naar wens en op maat voor de situatie kan maken.

Daglicht door dakluik dakterras

Als je kiest voor een dakluik dakterras met glazen venster zorg je ervoor dat je – naast een ruime toegang – ook daglichtinval creëert in de woning.  Door natuurlijke daglichtinval lijkt de ruimte groter en voelt prettiger aan.

Dakluik voor dakterras toegang

Comfort met dakluik met glas
Het TopLight dakluik met glas beschikt over een unieke glassamenstelling waardoor je naast daglichtinval ook veel comfort ervaart. De triple beglazing van het dakterras dakluik zorgt voor een hoge isolatiewaarde, hoge geluidswerendheid en hoge zonwerendheid.

Concreet betekend dit dat je via het dakluik geen warmte verliest, geen last hebt van omgevingsgeluid en geen overtollige zonnenwarmte binnen krijgt. Het TopLight dakluik met glas biedt je comfort van een hoog niveau.

Dakluik dakterras

Meer informatie over dakluik dakterras

Wil je meer informatie over een dakluik voor je dakterras? Bekijk dan hier alle details op de productpagina.
Je kunt ons ook bereiken op op +31 (0)162 763 763 of via info@staka.com

Meer weten over de kosten van een dakterras dakluik? Vraag hier een vrijblijvende offerte aan.

Dakterras toegang

Dakluik dakterras glasDakluik dakterras trap