Dakterras Amsterdam

Dankzij de Staka Toplight heeft onze bovenverdieping een prachtige uitstraling door het binnenkomende licht! Het dakluik is zeer praktisch en gemakkelijk te bedienen, waardoor we optimaal gebruik maken van ons dakterras.

Een prachtig uitzicht over de stad, lekker ontspannen in de buitenlucht: een dakterras maakt het mogelijk. Leefruimte is goud waard, zeker waar het schaars is. In de binnensteden ziet u daarom steeds meer dakterrassen en daktuinen ontstaan. Een dakterras aanleggen vergroot de leefruimte, uw woongenot en de waarde van uw woning of appartement.

Zo ook in Amsterdam waar een glazen dakluikStaka TopLight – is toegepast als dakterras toegang. Het glazen dakluik van 3000×10000 mm zorgt voor een ruime comfortabele toegang naar het dakterras. Door te kiezen voor een lengte van 3000 mm is er meer ruimte voor de trap waardoor deze niet stijl hoeft te zijn en prettig loopt.

Is er minder plaats in de woning? Kies dan voor het dakluik met glas in de maat 2000×1000 mm. De trap onder het TopLight dakluik moet dan iets stijler uitgevoerd worden maar de situatie wordt er zeker niet minder mooi door.

Bekijk de video hieronder van het dakterras dakluik in Amsterdam:

Daglicht door dakterras dakluik

Naast de toegang tot het dakterras biedt een glazen dakluik een belangrijk voordeel: natuurlijke daglichtinval. Het natuurlijke licht maakt de onderliggende ruimte aantrekkelijk en de toegang tot het dakterras uitnodigend.

Het TopLight dakluik is uitgevoerd met triple beglazing waardoor het optimaal comfort biedt. Het glas is zeer goed geïsoleerd, reduceert omgevingsgeluid en het glas is voorzien van een zonwerende functie zodat de overmatige zonnewarmte in de zomer buiten blijft.

Voordelen van een glazen dakluik

Om op het dakterras te komen heeft u natuurlijk een toegang nodig. Voor de meeste dakterrassen is een dakluik de beste optie. Enerzijds omdat er voor een dakluik makkelijker een vergunning wordt afgegeven dan voor een hoge opbouw zoals een dakhuis. En anderzijds omdat je bij een dakluik geen grote loze ruimte hoeft te verwarmen zoals bij een dakhuis.

Meer informatie over een dakterras dakluik?

Bekijk hier het project in 360 graden of neem contact met ons op via 0162 763 763 of stuur een e-mail naar info@staka.com.

Glazen-dakluikDakluik-dakterras3