Dakterras dakluik Bazel

Staka heeft me overtuigd door de hoge kwaliteit van de afwerking, de goede isolatie-eigenschappen en het minimalistische ontwerp.

Vergroot je woonoppervlak – en daarmee de waarde van je woning – met de creatie van een dakterras. Met de aanleg van een dakterras zorg je voor jouw eigen stukje buitenruimte waar je heerlijk van de zonsondergang kunt genieten.

In de binnenstad van Bazel heeft een bewoner ervoor gekozen om een dakterras aan te leggen in combinatie met een glazen dakluik. Het dakterras is speels ingericht door de combinatie van groen en een houten terrasvloer. Het dakluik met glas is in de midden van het dakterras gepositioneerd en het strakke design van het dakluik geeft het dakterras extra luxe.

Daglichtinval door glazen dakluik

Door voor een dakluik met glas te kiezen krijgt je dakterras een luxe uitstraling. Daarnaast zorg je voor daglichtinval in de onderliggende ruimte waardoor ook deze ruimte aantrekkelijker en ruimer oogt.
In het ontwerp van het TopLight dakluik is er rekening gehouden met een maximale daglichttoetreding. De omranding en motoren zijn volledig uit het zicht weggewerkt waardoor je van onderaf alleen maar glas ziet en de daglichtinval optimaal is.

Meer informatie over een dakluik met glas?

Bel met één van onze experts op 0162 763 763 of stuur een e-mail naar info@staka.com.
Benieuwd naar de kosten van een dakluik? Vraag hier een prijs aan.

Dakluik dakterrasDakluik met glas