Dakterras München

We hebben voor de TopLight gekozen op basis van het design, duurzaamheid en de afmeting van het dakluik.

Bij het project van architectenbureau HBH Architekten „Exclusief wonen in München“, werd op het gebied architectuur, design en duurzaamheid hoge eisen gesteld.

In het project zijn drie appartementen voorzien van een dakterras en voor de stijlvolle toegang is gekozen voor de Staka TopLight dakluiken van 3000×1000 mm. De keuze voor de Staka TopLight is gemaakt op basis van het design, duurzaamheid en de afmeting van het dakluik. Door afmeting van 3000×1000 mm is er de mogelijkheid om een comfortabele verdiepingstrap te plaatsen zodat de toegang naar het dakluik stijlvol uitgevoerd kan worden.

Het TopLight dakluik is voorzien van elektrische bediening waardoor het dakterras dakluik eenvoudig te openen is. Daarnaast is de TopLight voorzien van triple beglazing met een hoge isolatiewaarde, geluidswerendheid en zonwerendheid. Deze combinatie zorgt ervoor dat er optimaal genoten kan worden van de daglichtinval zonder dat het erg warm wordt.

Wilt u meer informatie over het TopLight dakterras dakluik? Neem dan contact op met ons via 0162 – 763 763  of mail naar info@staka.com.

Of bekijk hier de TopLight dakterras toegang in 360 graden ervaring!

TopLight DakluikTopLight dakluik