Over Staka

De roots van Staka liggen in 1958. Sinds 1982 fabriceren we aluminium en RVS producten voor industrie en bouw. Met het TopLight dakluik halen we het beste uit onszelf.

In 2008 lanceerden we onze eerste lijn van dakluiken, gemaakt voor kantoren, warenhuizen en fabrieken. Als nieuwkomer op de markt vielen we op door innovatie en kwaliteit. Met hoogwaardige producten en een uitstekend serviceniveau veroverden we onze plek op de markt en vestigden we Staka als challenger brand.

We bepalen onze koers in de overtuiging dat bedrijven en particulieren steeds meer waarde hechten aan duurzaamheid, leefcomfort en design. Het is ons doel om uit te groeien tot marktleider op het gebied van hoogwaardige dakluiken. Dat doen we samen met onze vertrouwde club van medewerkers, leveranciers en partners.

Een goed product begint op de tekentafel. En groeit naar perfectie tijdens de verwezenlijking.

Bij de ontwikkeling van onze producten werken we samen met experts. Specialisten in isolatie, materiaal en constructie, vakmensen die ons helpen om de details feilloos af te stemmen.

Elk dakluik dat we verkopen, komt van onze eigen productielijn. We overzien het constructieproces, zitten bovenop onze voorraad en nemen bestellingen aan in de wetenschap dat we onze beloftes zullen waarmaken. Daarom koesteren we het fabricageproces en houden we alles in-house.

Wat als we echt voluit gaan? Die nieuwsgierigheid ligt ten grondslag aan onze TopLight producten.

We kozen de duurzaamste materialen en ontwerp volgens de principes van Dutch Design. Gingen voor het hoogst haalbare comfortniveau. En kwamen uit op ons idee van het ultieme dakluik. We ontwikkelden twee grensverleggende productseries die thuishoren op de daken van luxe woningen en high-end kantoorgebouwen.